معرفی حرفه آموزش آشپز غذاهای فوری
1396/06/01 تعداد بازدید: 1553
print

آموزش حرفه آشپز غذاهای فوری بمدت 78 ساعت که 28 ساعت آن به مطالب نظری و 50 ساعت اختصاص به کار عملی دارد . کارآموزان پس از گذراندن دوره آموزشی می توانند از عهده مواد اولیه با کیفیت مناسب شرایط نگهداری و استفاده از ابزار و تجهیزات دستگاههای مخصوص ، آماده سازی پخت ، بسته بندی و نگهداری غذاهای فوری در 15 دقیقه برآیند . کارآموزان در پایان دوره آموزشی پس از قبولی در آزمونهای تئوری و عملی می توانند گواهینامه مهارت دریافت نمایند .

کد استاندارد : 31/95/1/2-5

استاندارد آشپز غذاهای فوری :research.irantvto.ir/uploads/83_148_ashpaz%20qazay%20fori%2088.pdf